Nieuws

De recentste nieuwsbrieven


vrijdag 01 Juli 2016 10:57

Beste vrienden,

 

De vraag “houden jullie van poëzie?” werd vorig weekend vol enthousiasme beantwoord. Het is met veel plezier dat we twee fantastische acteurs voorstelden, Françoise Berlanger en Maxime Durin, die gedichten speciaal gekozen door Victor Ginsburgh voor Everybody is crazy, but me interpreteerden. Jullie waren met velen, aandachtig en gepassioneerd, en hiervoor danken wij u.

Voor degene die zich niet konden vrijmaken hebben we twee momenten gefilmd en op onze Facebook pagina geplaatst.

Nog 3 dagen… en dan komt deze tentoonstelling tot haar einde. Maison Particulière is de hele zomer gesloten voor het publiek, want het team neemt een welverdiende rust na een druk seizoen met drie tentoonstellingen: Pair(s), ta.bu en Everybody is crazy, but me.

 

We kijken er naar uit u te verwelkomen op 5 oktober op de preview voor de leden, en vanaf 6 oktober gaan we open voor het grote publiek met een ongeziene tentoonstelling voor Maison Pariculière: From here to eternity. Angelo Musco, van wie u het monumentale kunstwerk Tehom sinds april al mocht bewonderen, is onze genodigde kunstenaar. Langs zijn oeuvre zullen er nog twintig andere kunstwerken schitteren… maar meer daarover begin september!

 

In afwachting wensen wij u een hele mooie zomer, gevuld met artistieke ontdekkingen, rust en veel zon!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Myriam, Amaury, Ana, Margaux, Maxim en Arne

Zonder ons team die u elke zondag verwelkomt te vergeten…